KezdőlapKezdőlap  Legutóbbi képekLegutóbbi képek  KeresésKeresés  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
C-box
Legutóbbi témák
» Matthew & Benjamin
Katerina Zoey Peterson I_icon_minitimeSzomb. Aug. 30, 2014 12:11 am by Benjamin Reece

» Jamie + Paddy ~ The first date is the hardest
Katerina Zoey Peterson I_icon_minitimeCsüt. Aug. 28, 2014 7:16 pm by Jamie Willow E.

» Anna & Garret
Katerina Zoey Peterson I_icon_minitimePént. Aug. 08, 2014 3:58 pm by Garret Norwood

» ♈ Arckönyv
Katerina Zoey Peterson I_icon_minitimePént. Aug. 08, 2014 9:03 am by Matthew Twain

» ♈ Szakfoglaló
Katerina Zoey Peterson I_icon_minitimePént. Aug. 08, 2014 9:02 am by Matthew Twain

» Garret Norwood
Katerina Zoey Peterson I_icon_minitimeCsüt. Aug. 07, 2014 8:16 pm by Michele Flym

» Matthew Jace Twain
Katerina Zoey Peterson I_icon_minitimeCsüt. Aug. 07, 2014 8:15 pm by Michele Flym

» ♈ Készenlét jelentése
Katerina Zoey Peterson I_icon_minitimeSzer. Aug. 06, 2014 8:44 pm by Garret Norwood

»  Creatures of New York
Katerina Zoey Peterson I_icon_minitimeVas. Aug. 03, 2014 7:15 pm by Luke O. Watsky

Megosztás

Katerina Zoey Peterson

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet
Katerina Peterson

Katerina Peterson

Katerina Zoey Peterson Empty
TémanyitásTárgy: Katerina Zoey Peterson   Katerina Zoey Peterson I_icon_minitimeSzer. Júl. 16, 2014 7:47 am

Katerina Zoey Peterson

Bang bang, he shot me down
Történetem...
Ide írj egy legalább 300 szóból álló szj példát vagy előtörténetet. Szárnyaljon a fantáziád és szaladjon meg az ujjad, szeretünk olvasni. A karakterlap elkészítésére 2 hét áll rendelkezésre, ügyesen gazdálkodj az időddel, ne hagyd az utolsó pillanatra az elkészülést. HAJRÁ
Bemutatkozás
Hello London! Katerina Zoey Peterson-nak hívnak, de a barátaimnak csak Kat. Tizenöt éves vagyok és Londonban élek születésem óta. Jelenleg Arts School középiskolába járok. A suliban dráma szakos vagyok lassan egy éve.

Szabadidőben szeretek vásárolni, zenét hallgatni, a barátaimmal lenni, lovagolni, futni, színházba járni, rajzolni.

A családomról még nem is esett szó, ugye?
Édesapám: Sven Peterson; 44 éves, svéd származású újságíró. Hazáját nagyjából 24 éve cserélte le az esős szigetországért, egy angol lapnál doplgozik.
Édesanyám: Elizabeth Peterson; 43 éves, vérbeli angol úrihölgy... már ha az életvitelét nézzük. Egyébként az angolokra nem jellemző bájos és vicces  belsővel rendelkezik, nem is csoda, hogy apának szeme megakadt rajta. Neves divattervező, stílusát már régóta próbálják megfejteni, eddig sikertelenül.
Tetvéreim: Annica Peterson; 19 éves, jelenleg egyetemista, és mivel elég nagy köztünk a korkülönbség, gyakran nem értünk egyet semmiben. Média szakos, azonban nem vagyok biztos, hogy ez volt az álma. Abban már annál inkább, hogy apámnak örömet hozott a döntésével. Nem csoda hát, hogy a Peterson család egyetlen férfi tagja azt tervezgeti, hogy a legidősebb lánya egy nap a nyomdokaiba lép és átveszi a helyét az újságnál.
Lena Peterson; 16 éves, másodéves gimnazista tánc szakon. Ő a fiatalabb nővérem, és annak ellenére, hogy egy év van köztünk, a gondolkodásmódja jobban hasonlít Annicaéhoz, mint az enyémhez. Ha ők ketten összefognak, szinte lehetetlen, hogy bármi is igazat adjanak nekem.
Egyéb hozzátartozók: Royce Grimaldi, 19 éves, nagyon tehetséges és szexi, olasz génekkel is megáldott, második éves egyetemista, dráma szakos...
Háziállatom: Tappancs, a család négy éves perzsa cicusa, aki utánam a második királylány a famíliában.

Play by: ide

Vissza az elejére Go down

Katerina Zoey Peterson

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Similar topics

-
» Lena Peterson➟ the hopelessly in love

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
My Life Arts :: Alkotósarok :: Karakteralkotáshoz :: Készülő karakterlapok-