Ide írj egy legalább 300 szóból álló szj példát vagy előtörténetet. Szárnyaljon a fantáziád és szaladjon meg az ujjad, szeretünk olvasni. A karakterlap elkészítésére 2 hét áll rendelkezésre, ügyesen gazdálkodj az időddel, ne hagyd az utolsó pillanatra az elkészülést. HAJRÁ
Bemutatkozás
Hello London! Nova Lilyan Accra-nak hívnak, de a barátaimnak csak Nova, vagy Nono. 20 éves vagyok és Londonban élek 7 éve. Jelenleg Arts School egyetemre járok. A suliban dráma szakos vagyok.
Szabadidőben szeretek túrázni, mozizni, a barátaimat ugratni,a tesóm nyakán lógni, úszni, a színházba járni, írni (kizárólag saját olvasatra) paintballozni, és még sok-sok mindent. .
A Családomról még nem is esett szó, ugye? Édesapám: 45 éves tudós ember, kutatóként dolgozott Afrikában, egyénként francia születésű, most földrajzot oktat az egyik helyi iskolában. Úgy hiszem tőle örököltem vidám természetemet. Édesanyám: elhunyt, és a mai napig rettenetesen hiányzik, nem is szívesen beszélek róla. Tetvéreim: Moron Dale Accra, az én egyetlen öcsikém. Imádom őt úgy, ahogy van, senkiért el nem cserélném. Mindig is közel álltunk egymáshoz, de ez anya halála óta fokozottan igaz. Egyéb hozzátartozók: Akadnak, de sajnos nem igen tartjuk a kapcsolatot. Háziállatom: Rousseau, a macskánk. Zabálnivaló jószág, nem is értem, hogy lehet őt nem szeretni.