KezdőlapKezdőlap  Legutóbbi képekLegutóbbi képek  KeresésKeresés  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
C-box
Legutóbbi témák
» Matthew & Benjamin
Kelly Frewer I_icon_minitimeSzomb. Aug. 30, 2014 12:11 am by Benjamin Reece

» Jamie + Paddy ~ The first date is the hardest
Kelly Frewer I_icon_minitimeCsüt. Aug. 28, 2014 7:16 pm by Jamie Willow E.

» Anna & Garret
Kelly Frewer I_icon_minitimePént. Aug. 08, 2014 3:58 pm by Garret Norwood

» ♈ Arckönyv
Kelly Frewer I_icon_minitimePént. Aug. 08, 2014 9:03 am by Matthew Twain

» ♈ Szakfoglaló
Kelly Frewer I_icon_minitimePént. Aug. 08, 2014 9:02 am by Matthew Twain

» Garret Norwood
Kelly Frewer I_icon_minitimeCsüt. Aug. 07, 2014 8:16 pm by Michele Flym

» Matthew Jace Twain
Kelly Frewer I_icon_minitimeCsüt. Aug. 07, 2014 8:15 pm by Michele Flym

» ♈ Készenlét jelentése
Kelly Frewer I_icon_minitimeSzer. Aug. 06, 2014 8:44 pm by Garret Norwood

»  Creatures of New York
Kelly Frewer I_icon_minitimeVas. Aug. 03, 2014 7:15 pm by Luke O. Watsky

Megosztás

Kelly Frewer

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet
Kelly Frewer

Kelly Frewer

Kelly Frewer Empty
TémanyitásTárgy: Kelly Frewer   Kelly Frewer I_icon_minitimeHétf. Júl. 07, 2014 7:14 pm

Kelly Frewer

"Teljes gőzzel előre,a következményeket meg vigye az ördög!"
Történetem...
Összefoglalni életem rövidke történetét? Hm, születtem Melbourne városában, 19 éve, tehát az 1995-ös év tavaszán, május 30-án és a Kelly nevet kaptam. Szüleim unalmas bankárok, viszont ennek kimondott előnye a szabados életmód. Még fiatalkoromban fogadtak mellém "gyereksintért", ami igazán felesleges volt. Elvoltam én magamban, ha mégis ki vágytam, előfordult, hogy lefizettem a csajt, akit küldtek hozzám. Hát igen, nem fiatalra kell bízni fiatalt... Mindenesetre sikeresen felnőttem. Az egyetlen hátránya annak, hogy egyedül voltam testvérek és beszélgetésre alkalmas szülők nélkül, mindössze annyi volt, hogy állandóan szerelembe estem. Persze, mindnél bőgtem egy-egy sort, aztán mindegyik elmúlt. Rájöttem, hogy nem szerelem volt, csupán szükségem volt valakire, akire unalmas perceimben gondolhatok. Persze a középiskolában már megfordultak utánam, szociálisabb is lettem, mint előtte, illetve viszonylag elfogadható alakot sikerült kialakítanom, megnövesztettem a hajam, és egyre többet foglalkoztam a külsőmmel, persze a normális határokon belül maradva. Találkozgattam fiúkkal, de egyik sem ejtette rabul a szívem. Fiúk.. Igen.. fiúk nem is.. De FÉRFIRŐL még nem esett szó. Szerencsésen belebolondultam az egyik tanáromba. /Tanárfétisem volna? Általánosban is álmodoztam egy tanárról,bár ő nem tanított. De nem is volt komoly./ Őt viszont szerettem. Sőt, még most is szeretem. De mivel egyszer szépen tálalta, hogy bár bír engem, ne próbáljak vele a kelleténél jobban barátkozni, mert tanár és diák között van egy bizonyos határ, amit nem kéne átlépni. Na, akkor összetörtem. Ennek ellenére, igyekeztem talpra állni és nem mutatni mennyire fájt. Ez volt az egyik oka annak, hogy itt, Londonban kötöttem ki. Minél messzebb, annál jobb. Nem fog velem szembejönni a városban. És ami még jobb, hogy itt már teljesen független vagyok. Béreltem egy kényelmes kis lakást, így akkor jövök-megyek, amikor kedvem tartja. (Mintha eddig nem így lett volna) Zsebpénzt persze kapok, de nem ártana munka után nézni. Egy kis ráadás mindig jól jön. Jó ötlet volt hát ez a költözés. Na meg itt kiélhetem a szenvedélyem. Az egyetemen dráma szaknál, valami "szavalás" címszó alatti helyre jelentkeztem, bár még kissé tartok tőle. Nem tudom, mire számíthatok, de ha versekkel foglalkozunk, az rossz nem lehet. Csak remélni tudom, hogy bár nem irodalom, hanem dráma szak, mégis nyílik lehetőségünk saját verseket is színpadra vinni. Ez az utolsó esélyem! Sehol máshol nem találtam ilyet! Szóval az idén csak a tanulásra fogok koncentrálni, semmi szerelem, semmi álmélkodás. Bár a beiratkozáson láttam egy iszonyat helyes pasit, aki biztos nem tanár. Vagyis remélem, azt hiszem... Főleg, hogy letegeztem, amikor útbaigazítást kértem. De nem szólt rá semmit, tehát biztos csak felsőbb éves. Lényeg,a lényeg: Arts egyetem, vigyázz, jövök!!
Bemutatkozás
Hello London! Kelly Frewer-nek hívnak, de még senki nem találta ki, hogy tudná becézni anélkül, hogy az ne egy csinibabás undormány legyen. 19 éves vagyok és Londonban élek mindössze két hete. Jelenleg Arts School egyetembe járok. A suliban dráma szakos vagyok, vagyis inkább leszek.

Szabadidőben szeretek sétálni,énekelni,filmet nézni, és - itt nem meglepő talán,hogy - verseket írni..

A Családomról még nem sok szó esett, ugye?
Édesapám: Adam Frewer bankár
Édesanyám: Eliza Moore bankár
Háziállatom: szükség lesz egyre...

Play by: Danielle Campbell

Vissza az elejére Go down
Michele Flym

Michele Flym

Kelly Frewer Empty
TémanyitásTárgy: Re: Kelly Frewer   Kelly Frewer I_icon_minitimeHétf. Júl. 07, 2014 7:45 pm

Gratulálok
elfogadva
Szervusz cuki pb-jű leányzóm! Ügyes kis et-t írtál, volt eleje közepe vége, nem csak egy hopp kiragadok az életemből szj példát olvashattam. Elég kellemetlen, ha az ember szülei nem jó arcok, de még kellemetlenebb, ha a szerelmi életed borzalmas...beleszeretni egy tanárba? Jó mondjuk megértem, manapság egyre több a fiatal tanár és lassan tanár diák közt alig van korkülönbség.
Jó döntés volt eljönni Londonban..de valamiért úgy érzem akibe belebotlottál nem egy diák.
Szaladj foglalózni aztán játszani..esetleg megkeresni a titkos úriembert.
Vissza az elejére Go down

Kelly Frewer

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
My Life Arts :: Alkotósarok :: Akik sikerrel vették az akadályt-