Ide írj egy legalább 300 szóból álló szj példát vagy előtörténetet. Szárnyaljon a fantáziád és szaladjon meg az ujjad, szeretünk olvasni. A karakterlap elkészítésére 2 hét áll rendelkezésre, ügyesen gazdálkodj az időddel, ne hagyd az utolsó pillanatra az elkészülést. HAJRÁ
Bemutatkozás
Hello London! Lily Stone-nek hívnak, de a barátaimnak csak Lily, vagy Lil. Huszonkét éves vagyok és Londonban élek nyolc éve. Jelenleg Arts School egyetemre járok. A suliban dráma szakos vagyok lassan negyedik éve.
A Családomról még nem is esett szó, ugye? Édesapám: Richard Warrow, negyvenkilenc éves, iparmágnás. Édesanyám: Jasmine Warrow (née Langdon), negyvenöt éves, lakberendező. Tetvéreim: Alexander Roberts, huszonöt éves, étterem kritikus. Timothy Ward, huszonegy éves, egyetemi hallgató. Milo Warrew, tizenkilenc éves, egyetemi hallgató. Egyéb hozzátartozók: Anna Langdon, harmincnyolc éves, édesanyám húga, újságárus. Háziállatom: Aladdin, egy beagle, akit a tizennegyedik születésnapomra kaptam, hogy ne unatkozzam annyira...