14 éves voltam, mikor ebbe a nyüzsgő hangyabolyra emlékeztető városba kerültem cserediákként. Mivel hozzá voltam szokva Oxford csendességéhez és nyugodtságához, eleinte féltem ettől a hangos, óriási, és -számomra- ijesztő várostól, de hamarosan beilleszkedtem. Ebben nagy szerepet játszottak azok az osztálytársaim, akikhez 1 hónapra jöttem látogatóba Anglia egyik legkitűnőbb művészeti sulijába. Az órák, napok csak teltek, én meg arra eszméltem, hogy két nap múlva csomagolnom kellene, de ehhez nem volt semmi kedvem, így felhívtam aput, és megkérdeztem tőle, hogy mi lenne, ha átiratkoznék véglegesen, amibe ő beleegyezett, és átutalta nekem a tandíjamat. Ez volt éltem legszebb napja, mert megtudtam, hogy van hely számomra a dráma szakon. Mikor elmondtam a haverjaimnak, természetesen ők is örültek neki. Ez az eufórikus állapot sajnos nem tarthatott a végtelenségig, vissza kellett rendeződnöm a mindennapos tanórák rendjébe. Lassan telt az idő, amit nem bánok, de arra eszmélek, hogy másfél éve ide járok. A barátaim szerint - és szerintem az iskola is ezt gondolja rólam (magamat is beleértve)- vagány vagyok, ámde szétszórt, szeleburdi, viszont a szívem a helyén van. A suliban nem csak az évfolyamomban, de talán az egész iskolában mindenki kedvel, és ezt tudtomra is adja, kivéve talán egy embert, Blairt. Ő szívem választottja, oda vagyok érte, ha meglátom, akkor képes vagyok leégetni magamat, vagy hülyeséget csinálni akár az egész suli előtt is. De ez nem érdekel, ha ezekkel a bénázásokkal megszerettetem vele magamat.
Bemutatkozás
Hello London! Christopher Evans-nek hívnak, de a barátaimnak csak Tommo vagy Chris. 18 éves vagyok és Londonban élek négy éve. Jelenleg Arts School középiskolába járok. A suliban Dráma szakos vagyok lassan két és fél éve.
Szabadidőben szeretek énekelni, írni, fotózni.
A Családomról még nem is esett szó, ugye? Édesapám: Lucas Evans, 42 éves, bankár, bankigazgató-helyettes. Édesanyám: Margaret Evans (née Hale), 38 éves, főállású háziasszony és anya Tetvéreim: nincs testvérem, egyedüli gyermek vagyok Egyéb hozzátartozók: Lucinda Hale, 35 éves, nagynéném, édesanyám húga, jóban vagyunk. Háziállatom: két macska, Ripsz és Ropsz
Play by: Chace Crawford
Michele Flym
Tárgy: Re: Chris Evans Pént. Júl. 11, 2014 4:15 pm
Gratulálok elfogadva
Szevasz! Egyszer már megdicsértelek és tetszett ahogy megalkottad a karaktert így hát nem szaporítom a szót szaladj foglalózni stb.. és reméljük hamar lesz Blair-ed is