KezdőlapKezdőlap  Legutóbbi képekLegutóbbi képek  KeresésKeresés  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
C-box
Legutóbbi témák
» Matthew & Benjamin
Blair Warrew I_icon_minitimeSzomb. Aug. 30, 2014 12:11 am by Benjamin Reece

» Jamie + Paddy ~ The first date is the hardest
Blair Warrew I_icon_minitimeCsüt. Aug. 28, 2014 7:16 pm by Jamie Willow E.

» Anna & Garret
Blair Warrew I_icon_minitimePént. Aug. 08, 2014 3:58 pm by Garret Norwood

» ♈ Arckönyv
Blair Warrew I_icon_minitimePént. Aug. 08, 2014 9:03 am by Matthew Twain

» ♈ Szakfoglaló
Blair Warrew I_icon_minitimePént. Aug. 08, 2014 9:02 am by Matthew Twain

» Garret Norwood
Blair Warrew I_icon_minitimeCsüt. Aug. 07, 2014 8:16 pm by Michele Flym

» Matthew Jace Twain
Blair Warrew I_icon_minitimeCsüt. Aug. 07, 2014 8:15 pm by Michele Flym

» ♈ Készenlét jelentése
Blair Warrew I_icon_minitimeSzer. Aug. 06, 2014 8:44 pm by Garret Norwood

»  Creatures of New York
Blair Warrew I_icon_minitimeVas. Aug. 03, 2014 7:15 pm by Luke O. Watsky

Megosztás

Blair Warrew

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet
Blair S. Warrew

Blair S. Warrew

Blair Warrew Empty
TémanyitásTárgy: Blair Warrew   Blair Warrew I_icon_minitimePént. Júl. 11, 2014 5:42 pm

Blair Warrew

“I'm more than you think”
Történetem...
Édesanyám felmenőinek köszönhetően már születésem pillanatától kezdve a londoni elit életébe csöppentem. Hosszú órákon keresztül sorolhatnám e élet hátrányait, de inkább nem teszem. Hogy miért nem? Mert minden hátrányát figyelembe véve úgy gondolom, hogy az egyik legboldogabb és legteljesebb életet élem. Nincs okom panaszra, mindenem meg van, amire csak szükségem lehet és még annál is többre. Nekünk sosem kellett spórolnunk semmire sem. Ha költözni akartunk, fogtuk magunkat és költöztünk. Ha új autó kellett, vettünk. Ezek mellett a kiadások mellett pedig elenyésztek az én divat iránti szenvedélyem miatti költekezések, amik valljuk be, eléggé megviselnék a pénztárcámat, hogyha átlagos fizetésből kellene gazdálkodnunk.
Olyan fajta lány vagyok, aki mindig benne van egy kis buliban és többnyire az sem zavar, ha eldurvulnak a dolgok. Eddig még úgysem kerültem bajba, hiszen a családunk jó barátja az egyik legbefolyásosabb ügyvéd itt, Londonban. Megtanultam visszafogni magamat, sőt valójában muszáj is, máskülönben a nagyszüleim kivetetnek a végrendeletükből. Tudom, hogy igazából nem tennék ezt, de ismernek annyira, hogy azt viszont ők tudják rólam, hogy csak megfélemlítéssel tudnak eltántorítani valamitől. Eléggé makacs személyiség vagyok, ha valamit a fejembe veszek, akkor mindent megteszek, hogy elérjem, amit akarok. A kedvező családi helyzetem és színészi tehetségem miatt rengeteg ellenségre tettem szert. Általában nem mondanám magam túl gonosznak, de akkor, hogyha valaki sértegetni kezdi a szeretteimet vagy megpróbál nekem keresztbe tenni, az ne csodálkozzon azon, hogyha ördöggé változom. Akadt már olyan lány, aki miattam ment el az iskolából, de nem bánom. Aranyos volt, hogy azt hitte én leszek a hülye kis játékainak a célpontja. Mindegy is, most valahol Írországban lehet, ha jól tudom.
Tehát, az igazság az, hogy nem feltétlenül vagyok olyan jégkirálynő, mint amilyennek a legtöbben hisznek, sőt. Imádok a barátaimmal lenni és velük beszélgetni, szórakozni, nevetni. Ha bármikor szükségük van rám, nem számít, hogy mit csinálok éppen, abbahagyom és megyek. Tudják, hogy számíthatnak rám és ez boldogsággal tölt el, még ha a külvilág ebből semmit sem lát.
A barátaimon kívül fontos szerepet tölt be az életemben a kishúgom, aki még csak most lett tizenöt. Éppolyan forrófejű, mint én, csak ő még szeleburdibb és makacsabb. Komoly erőfeszítés rajta tartanom a szememet, hiszen minden egyes másodpercben valami mást csinál. Szerintem eddig még öt percet nem volt képes egy helyben ülni a kis fenekén. Tudom, tudom, hogy táncos szeretne lenni, de néha lenyugodhatna egy kicsit. Mondja ezt az, aki akár egy órát sem alszik éjszaka, csak azért, hogy elolvashasson egy újabb forgatókönyvet, vagy századszor is megnézzen egy ötven éves filmet.
És akkor még ott van Chris is. Eleinte idegesített azzal, hogy állandóan kedveskedni próbált és legszívesebben visszaküldtem volna oda, ahonnan jött. De van valami a kitartásában, és akármennyire is próbálok tudomást sem venni róla, már többször megmosolyogtatott. Nem számít neki, hogy mekkora őrültséget csinál, sem az, hogy hány ember előtt égeti le magát, bevállalja, hogyha ezzel megnevettet. Ezt pedig értékelem. Akár be is vallhatnám, hogy tetszik nekem és akkor egyszerűbb lenne minden. Vagy épp ezzel rontanék el mindent?
Bemutatkozás
Hello London! Blair Warrew-nak hívnak, de a barátaimnak csak B. 17 éves vagyok és Londonban élek mióta csak az eszemet tudom. Jelenleg Arts School középiskolába járok. A suliban dráma szakos vagyok lassan három éve.

Szabadidőben szeretek a barátaimmal lenni, vásárolni, táncolni, olvasni és filmeket nézni. Oda vagyok a klasszikusokért, a fekete-fehér filmekért és a filmtörténeti könyvekért..

A Családomról még nem is esett szó, ugye?
Édesapám: Leslie Warrew, pilóta. Szerencsére az ideje legtöbb részét a föld felett repülve tölti, aminek én különösen örülök, ugyanis nem ápolok vele valami jó viszonyt.
Édesanyám: Rose Warrew, író. Rengeteg könyve jelent már meg, a legtöbb ember ismeri is a nevét. Keményen megdolgozott a sikerért és az elismerését, én pedig végtelenül tisztelem a kitartásáért és büszke vagyok arra, hogy ilyen édesanyám van. Minden álmom, hogy egyszer az ő egyik könyvének megfilmesített verziójában főszerepet játszhassak.
Testvéreim: Hazel Warrew, ő az én táncoslábú, szeleburdi kishúgom. Jó viszonyt ápolunk, ugyanakkor állandóan szemmel kell tartanom, nehogy belekeveredjen valami őrültségbe. Emiatt pedig sokszor összekapunk.
Egyéb hozzátartozók: nincsen
Háziállatom: Pamacs, a kiskutyám, akit akkor kaptam, mikor felvételt nyertem az Arts Schoolba.

Play by: Blake Lively

Vissza az elejére Go down
Michele Flym

Michele Flym

Blair Warrew Empty
TémanyitásTárgy: Re: Blair Warrew   Blair Warrew I_icon_minitimeVas. Júl. 13, 2014 7:18 pm

Gratulálok
elfogadva
Drága Blair!
Örülök, hogy a másik jelentkezővel ellentétben te elkészültél, ráadásul szép munkát végeztél. Pont olyan a karakter amilyennek lennie kell. Szaladj foglalózni majd játszani.
Vissza az elejére Go down

Blair Warrew

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Similar topics

-
» Chris és Blair ll Egy kávézó teraszán

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
My Life Arts :: Alkotósarok :: Akik sikerrel vették az akadályt-