KezdőlapKezdőlap  Legutóbbi képekLegutóbbi képek  KeresésKeresés  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
C-box
Legutóbbi témák
» Matthew & Benjamin
Benjamin Reece I_icon_minitimeSzomb. Aug. 30, 2014 12:11 am by Benjamin Reece

» Jamie + Paddy ~ The first date is the hardest
Benjamin Reece I_icon_minitimeCsüt. Aug. 28, 2014 7:16 pm by Jamie Willow E.

» Anna & Garret
Benjamin Reece I_icon_minitimePént. Aug. 08, 2014 3:58 pm by Garret Norwood

» ♈ Arckönyv
Benjamin Reece I_icon_minitimePént. Aug. 08, 2014 9:03 am by Matthew Twain

» ♈ Szakfoglaló
Benjamin Reece I_icon_minitimePént. Aug. 08, 2014 9:02 am by Matthew Twain

» Garret Norwood
Benjamin Reece I_icon_minitimeCsüt. Aug. 07, 2014 8:16 pm by Michele Flym

» Matthew Jace Twain
Benjamin Reece I_icon_minitimeCsüt. Aug. 07, 2014 8:15 pm by Michele Flym

» ♈ Készenlét jelentése
Benjamin Reece I_icon_minitimeSzer. Aug. 06, 2014 8:44 pm by Garret Norwood

»  Creatures of New York
Benjamin Reece I_icon_minitimeVas. Aug. 03, 2014 7:15 pm by Luke O. Watsky

Megosztás

Benjamin Reece

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet
Benjamin Reece

Benjamin Reece

Benjamin Reece Empty
TémanyitásTárgy: Benjamin Reece   Benjamin Reece I_icon_minitimeVas. Júl. 06, 2014 11:25 pm

Benjamin Reece

Life is not measured by the number of breaths we take but by the moments that take our breath away.
Történetem...
Ujjaim görcsösen markolják ülésem szélét, a biztonsági öv szorosan feszül testemre, mégis minden porcikám remeg, rázkódik, tökéletes összhangban a géppel. Ez a helyzet akár még szórakoztató is lenne, ha valami szimulátorban ülnék épp, nem pedig egy lezuhanni készülő repülőn. A pilóta persze bemondta már párszor, nincs ok az aggodalomra, meg tudja oldani, de körbenézve, látva az emberek arcát, egyértelmű válik, senki nem hisz neki.
Újabb rázkódás, erősebb, mint a többi, minek hála rémült nyögés tör fel torkomból. Forró, remegő kéz simul enyémre, és erősen, megnyugtatón szorít csuklómra. A mellettem ülő nő felé fordulok, kinek szemében ijedség szikrázik, mégis arcán mosollyal figyel engem. Viszonzom a gesztust, gondolkozás nélkül, automatikusan.
Biztos feltűnt már nektek is, ha az ember édesanyjára néz, bármilyen baj is éri épp, az mindig megnyugtatja kicsit. Velem is valami hasonló történt. Nem fordulok el tőle, őt nézem akkor is, mikor a gép megint ugrik egyet, ezúttal felfelé, majd szinte azonnal zuhanni kezd. Nem fordulok el, mikor valaki mellettem felsikít, anyát figyelem akkor is, mikor a becsapódás ereje durván az ülésnek taszít.
Fájdalom köde lepi el elmém, érzem, ahogy forró vér csorog ki ajkaim közül, aztán elmúlik minden, mi kellemetlen, ijesztő, elborít a sötétség.

Zihálva, hangtalanul sikítva ülök fel. Takaróm testem köré csavarodva szinte béklyóban tart. Percek telnek el, míg rémült kapkodásomban sikerül lehámoznom magamról a marasztaló ágyneműt, és képes vagyok talpra küzdeni magam.
Két év telt már el azóta, hogy a gép, min anyával utaztunk hazafelé, lezuhant. Valójában nem tudom pontosan, mi történt, nem emlékszek semmire, attól kezdve, hogy a repülő rázkódni kezdett, mégis, szinte minden este erről álmodok. A történet, bár egy kicsit minden éjjel változik, a lényege ugyanaz. Félelem, fájdalom, kín.
A tükörbe pillantok, és arcomra apró grimasz szökken. Egy rövid, kócos szőke hajú fiú néz vissza rám, arca sápadt, szinte hullaszerű. Ugyan sose voltam barna bőrű, sőt kifejezetten fehér vagyok, de ez még hozzám képest is szörnyű. Az alak a tükörben alacsony, alig van 170 centi, és sovány, törékeny, annyira, hogy félő, egy nagyobb szellő elkapná, és messzire vinné. Ez persze nem igaz, bár nehéz észrevenni, a reggeli futásnak, és a héti néhány edzésnek köszönhetően, némi izom is megbújik testemen.
Halkan sóhajtok, vékony ujjaim világos tincseim közé túrnak, zöld szemeim fáradtan kapcsolódnak össze a tükörből figyelő másik párral. Majd fejem csóválva kisétálok a hálóba. Nem fekszek le, már úgyse tudnék aludni, inkább íróasztalomhoz lépek, és felveszem fényképezőm. A gépet, mit évek óta használok már, mire úgy vigyázok, mint a világ legértékesebb kincsére, mi nem is csoda, figyelembe véve azt, kitől kaptam.

Hetek óta ébren vagyok már, de nem hajlandóak hazaengedni, pedig nap, mint nap bizonygatom, semmi bajom, a rémálmokon kívül persze. Az orvosok azonban újra, és újra ugyanazt szajkózzák, veszélyes lenne kiengedni, néhány hétig maradnom kell. Még, hogy itt jobb nekem. Ha engem kérdeztek, a kórház sok mindenre jó, lelki megnyugvást azonban nem igazán ad.
Nyílik az ajtó, ismerős kopogással közeledik a látogató, oda se kell néznem, hogy tudjam, ki az. Végül persze mégis felé fordulok, és mosollyal, intéssel üdvözlöm. Apám a 40 évei elején jár, mindig erős, magabiztos jelenség volt, mostanában mégis kissé elveszettnek tűnik. De hát nincs min csodálkozni, nem igaz? Néhány hete elvesztette a feleségét, kis híján a fiát is.
- Hoztam neked valamit. – ejti ölembe a csinosan csomagolt dobozt, és már ez egyértelművé teszi, nem tőle van az ajándék. Kérdőn emelem meg szemöldököm, de csak fejével int, jelezve, nyissam ki, és megtudom.
Nem kérdezi meg, hogy vagyok, azóta, hogy órákig üvöltöttem vele egy ilyen után, nem tette többé. Persze tudom, minden alkalommal felkeresi az orvost, hogy legalább tőle megtudjon valamit, de ez nem zavar, nem, míg nem engem zaklat ilyesmivel. Na de térjünk vissza az ajándékhoz.
Gyorsan, izgatottan, kisgyermeki lelkesedéssel tépem le a papírt róla, majd a dobozt felnyitva, csodálkozva emelem ki a fekete gépet.
- Tőle van.– súgja apa a fejem fölött, és nem is kell kimondania pontosan, hogy tudjam, kiről beszél. Meghatottan teszem félre a csomagolást, és innentől kezdve hosszú ideig csak a fényképezővel foglalkozok, semmi mással.

Ez az emlék, bár nem nevezném annyira kellemesnek, mindig mosolyt csal arcomra. Nem csak azért, mert olyasmit kaptam, mire mindig vágytam, hanem mert ennek hála sikerült eldöntenem, mihez akarok kezdeni. Mindig szerettem fényképezni, különös érzékem volt ahhoz, hogy megörökítsem a legkülönösebb pillanatokat, legapróbb változásokat. Mindez pedig nem is változott a mai napig, nem csoda hát, hogy olyan iskolába felvételiztem, ahol olyasmit tanulhatok, mit igazán, őszintén élvezni tudok.
Bemutatkozás
Hello London! Benjamin Reece-nek hívnak, de a barátaimnak csak Ben. 19 éves vagyok és Londonban élek mióta megszülettem. Jelenleg Arts School egyetemre járok. A suliban Media szakos vagyok lassan 2 éve.

Szabadidőmben szeretek fényképezni, hisz a fotózás nem csak egy munka, hanem hobbi is. Nem vagyok magamnak való, de kedvelem az egyedüllétet, néha jó elvonulni, gondolkozni, vagy csupán olvasni egy izgalmas könyvet, anélkül, hogy bárki hozzád szólna, bosszantana, füledbe lihegne/kiabálna.
Máskor viszont határozottan oda vagyok az emberekért, a társaságért. Nem vetem meg az ivást, a bulizást. Egy jónak ígérkező estére sose mondok nemet.
.

A Családomról még nem is esett szó, ugye?
Édesapám: Theodor Reece
Édesanyám: Cecile Reece
Tetvéreim: -
Egyéb hozzátartozók: -
Háziállatom: Fél éves sziámi macska, Moon

Play by: Niclas Gillis

Vissza az elejére Go down
Michele Flym

Michele Flym

Benjamin Reece Empty
TémanyitásTárgy: Re: Benjamin Reece   Benjamin Reece I_icon_minitimeHétf. Júl. 07, 2014 12:47 pm

Gratulálok
elfogadva
Drága Ben, nagyon szívszorító ami veled történt. Gyönyörűen fogalmazott írást olvashattam, ezt már szeretem!
Nem tartalak fel, szaladj foglalózni, majd pedig játszani!
Vissza az elejére Go down

Benjamin Reece

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Similar topics

-
» Benjamin & Caden
» Matthew & Benjamin

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
My Life Arts :: Alkotósarok :: Akik sikerrel vették az akadályt-