KezdőlapKezdőlap  Legutóbbi képekLegutóbbi képek  KeresésKeresés  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
C-box
Legutóbbi témák
» Matthew & Benjamin
Cherry Cherry Baby (V. Doroshow) I_icon_minitimeSzomb. Aug. 30, 2014 12:11 am by Benjamin Reece

» Jamie + Paddy ~ The first date is the hardest
Cherry Cherry Baby (V. Doroshow) I_icon_minitimeCsüt. Aug. 28, 2014 7:16 pm by Jamie Willow E.

» Anna & Garret
Cherry Cherry Baby (V. Doroshow) I_icon_minitimePént. Aug. 08, 2014 3:58 pm by Garret Norwood

» ♈ Arckönyv
Cherry Cherry Baby (V. Doroshow) I_icon_minitimePént. Aug. 08, 2014 9:03 am by Matthew Twain

» ♈ Szakfoglaló
Cherry Cherry Baby (V. Doroshow) I_icon_minitimePént. Aug. 08, 2014 9:02 am by Matthew Twain

» Garret Norwood
Cherry Cherry Baby (V. Doroshow) I_icon_minitimeCsüt. Aug. 07, 2014 8:16 pm by Michele Flym

» Matthew Jace Twain
Cherry Cherry Baby (V. Doroshow) I_icon_minitimeCsüt. Aug. 07, 2014 8:15 pm by Michele Flym

» ♈ Készenlét jelentése
Cherry Cherry Baby (V. Doroshow) I_icon_minitimeSzer. Aug. 06, 2014 8:44 pm by Garret Norwood

»  Creatures of New York
Cherry Cherry Baby (V. Doroshow) I_icon_minitimeVas. Aug. 03, 2014 7:15 pm by Luke O. Watsky

Megosztás

Cherry Cherry Baby (V. Doroshow)

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet
Cherry V. Doroshow

Cherry V. Doroshow

Cherry Cherry Baby (V. Doroshow) Empty
TémanyitásTárgy: Cherry Cherry Baby (V. Doroshow)   Cherry Cherry Baby (V. Doroshow) I_icon_minitimeHétf. Júl. 07, 2014 7:53 pm

Cheryl Vanellope Doroshow

it's your heart, it's alive, it's pumpin' blood
Történetem...
Valamelyik nap, azt hiszem szerda lehetett, találkoztam egy olasz szakáccsal a Nr. 1 előtt. Gondolom, hogy szakács volt, olyan kis hülye fehár papírcsákákányt viselt, mint a szakácsok szoktak. Mindegy. Szóval, nem is találkoztam, épp a szemerkélő esőben, az esernyő alatt meséltem egy ismerősömnek, akivel már ezer éve nem találkoztam, hogy mennyire utálom az egyik palit, aki itt dolgozik. És ekkor szólalt meg borzalmas akcentussal - pedig az enyém se semmi - a csávó, hogy miért jó az nekem, ha utálok valakit? És akkor elgondolkoztam, két dolgon. Az egyik, hogy mi a fenének szól ez hozzám, azt se tudom ki ő, ő se tudja, én ki vagyok, menjen dolgára, ne engem molesztáljon a bölcsességeivel!
De a második dolog, ami ennél fontosabb, hogy igaza van. Mit érek én azzal, miért vagyok én attól több, mert utálok valakit? Túl sok energiát vesz el, és amúgy is, gondolkodni azon, hogy akkor most kit utálok, és kit nem, borzalmasan össze tudja ám zavarni az embert, arról már nem is beszélve, hogy nem utálhatsz valakit, csak úgy, márpedig egy idő után ez lesz, mert elfelejted, hogy miért is kezdted el utálni, és akkor már nem foghatod arra, hogy "csak mert!" Ez amúgy mennyire hülye szóösszetétel már?!
Óh, és bocsánat a rengeteg "utál" szóért.
Egyébként Cherry vagyok, nem angol, énekelek, és van egy bátyám. Akinek van egy felesége. Akitől most válni akar, vagyis gondolom, mivel Cece állítása szerint már nem szexeltek egy jó ideje. Nem az én dolgom, és szerencsére nekem ezzel nincs problémám, már a szex részével, de a házassági kötelességek rendszeres elmulasztása nem vezet váláshoz? Mindenesetre ott tartottam, hogy van egy bátyám, aki miatt kiskoromban állandóan bajba kerültem - a fenét, ugyanolyan romlott vagyok mint ő, a géneinkben van - és aki állandóan kihúzott a csávából. És megintcsak kilyukadunk ott, hogy mennyire utálni tudom őt is néhanapján. Ettől függetlenül tűzbemennék érte, azt hiszem, és nagyon remélem, hogy bekpna egy golyót helyettem, mert ha nem...
De igazából csak annyit akartam kihozni ebből az egészből, hogy ne utáljatok semmit és senkit, mert azzal csak saját magatoknak ártotok, és a végén oda fajultok, hogy saját magatokat fogjátok utálni, és akkor meg ott vagytok, ahonnan az egész kiindult, mert, magatoktól nem tudtok megszabadulni, csak ha öngyilkosok lesztek, ami meg egy baromi gyáva dolog, és akkor meg is érdemled, hogy utáld magad, köcsög!
De amúgy, éljen a vilégbéke!
Bemutatkozás
Hello London! Cheryl Doroshow-nak hívnak, de a barátaimnak csak Cherry. 20 éves vagyok és Londonban élek nagyjából 13 éve. Jelenleg Arts School egyetem ének-zene szakos diákja vagyok lassan 2 éve.

Szabadidőben szeretek úszni, énekelni, fotózni, aludni, de ami a legfontosabb, enni, sokat, állatkertbe menni, olvasni

A Családomról még nem is esett szó, ugye?
Édesapám: Judson Doroshow - 50 - üzletember
Édesanyám: Lilian Rochester - 47 - háztartásbeli
Testvéreim: Caden Doroshow - 22 - takarítófiú
Egyéb hozzátartozók: -
Háziállatom: Flupp - egy tündéri törpehörcsög, na meg a testvérem, ő számít?

Play by: Taylor Marie Hill

Vissza az elejére Go down
Caden L. Doroshow

Caden L. Doroshow

Cherry Cherry Baby (V. Doroshow) Empty
TémanyitásTárgy: Re: Cherry Cherry Baby (V. Doroshow)   Cherry Cherry Baby (V. Doroshow) I_icon_minitimeHétf. Júl. 14, 2014 3:41 pm

Gratulálok
elfogadva
Cherry Cherry baby... Szerintem tegnap már mindent elmondtam :DDD Azt hiszem, tudod már a járást, szóval hajrá :3 *seggencsap* Majd írok neked kezdőt. Csók.
Vissza az elejére Go down

Cherry Cherry Baby (V. Doroshow)

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Similar topics

-
» Cherry&Aidan az énekteremben
» caden l. doroshow ♐
» Cecile G. Doroshow

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
My Life Arts :: Alkotósarok :: Akik sikerrel vették az akadályt-