KezdőlapKezdőlap  Legutóbbi képekLegutóbbi képek  KeresésKeresés  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
C-box
Legutóbbi témák
» Matthew & Benjamin
Stephanie Morell I_icon_minitimeSzomb. Aug. 30, 2014 12:11 am by Benjamin Reece

» Jamie + Paddy ~ The first date is the hardest
Stephanie Morell I_icon_minitimeCsüt. Aug. 28, 2014 7:16 pm by Jamie Willow E.

» Anna & Garret
Stephanie Morell I_icon_minitimePént. Aug. 08, 2014 3:58 pm by Garret Norwood

» ♈ Arckönyv
Stephanie Morell I_icon_minitimePént. Aug. 08, 2014 9:03 am by Matthew Twain

» ♈ Szakfoglaló
Stephanie Morell I_icon_minitimePént. Aug. 08, 2014 9:02 am by Matthew Twain

» Garret Norwood
Stephanie Morell I_icon_minitimeCsüt. Aug. 07, 2014 8:16 pm by Michele Flym

» Matthew Jace Twain
Stephanie Morell I_icon_minitimeCsüt. Aug. 07, 2014 8:15 pm by Michele Flym

» ♈ Készenlét jelentése
Stephanie Morell I_icon_minitimeSzer. Aug. 06, 2014 8:44 pm by Garret Norwood

»  Creatures of New York
Stephanie Morell I_icon_minitimeVas. Aug. 03, 2014 7:15 pm by Luke O. Watsky

Megosztás

Stephanie Morell

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet
Stephanie Morell

Stephanie Morell

Stephanie Morell Empty
TémanyitásTárgy: Stephanie Morell   Stephanie Morell I_icon_minitimeHétf. Júl. 07, 2014 9:51 pm

Stephanie Morell

Love is like a butterfly: if you hold it too tight, it'll crush, or hold it too loose,it'll fly
Történetem...
Egész nap nem éreztem magam jól. Émelyegtem, a fejem is fájt és valami a gyomrommal sem volt rendben, de nem is nagyon foglalkoztam vele, arra fogtam, hogy ma nem ettem még sokat és nem is egészségeset. Összesen egy snikerst ettem, mert több időm nem volt, mert dolgozni kellett. Szaladgáltam az egyik bútorboltból a másikba és kerestem a tökéletes konyhaszekrényt, ami megfelel a vevők ízlésének, de sajnos egyik sem hasonlított arra, amilyent ők kértek. Úgy érzem megint az én kis saját asztalosomhoz kell mennem, aki anyám második férje volt. Mindig tudta, hogy pontosan mire is gondolok és mindig tökéletes munkákat végzett. Nem is értem anyám miért vált el tőle, nála jobbat nem is találhatott volna, hiszen jól keres, rendes és jól bánik a gyerekekkel, vagyis velem. Szerintem ő tartott a legtovább és én őt is tartom apámnak.
Nem is sok idő kijutni hozzá, és amint ott vagyok, minden kérdés, vagy bejelentés nélkül sétálok be a műhelybe és senki sem állít meg, ismernek már, nem hagyom magam megállítani.
-Steph! Mi szél hozott erre édesem?-kérdezi egy fülig érő mosollyal, majd mindketten puszira hajolunk, amivel üdvözöljük egymást.
-Tudod milyen szél szokott erre hozni. Most is lenne egy kis munkám a számodra.-mindig örül, ha munkát hozok neki, ahogy most is, mert legalább van min ügyeskedni. Most nem volt egyedül itt volt az unokahúga is, aki pont 7 hónapos terhes és már szépen kerekedik a hasa. Az anyaság egy nagyon csodálatos dolog, egyszer szeretnék én is eljutni erre a szintre, de nem tudom mikor lesz erre lehetőségem. Desmond-al el tudom képzelni, hogy gyerekeink lesznek, mert nagyon szeretem és vele könnyen el tudnék élni, akár életem végéig is, de nem tudom, ő hogy áll a gyerektémához.
-Jól vagy Steph, olyan sápadtnak tűnsz.-mondta Anne, aki Jeremy unokahúga volt, nem is tudom, hogy vehette észre ilyen haamr, de igaza volt, nem voltam jól.
-Áh semmi komoly, csak szerintem elrontottam a gyomrom, vagy valami. Egész nap émelygek és nem is vagyok teljesen önmagam.-vallottam be neki kicsit elhúzva a számat, mert igazából nem voltam olyan rosszul, mintha beteg lettem volna, de ez mégsem volt az igazi.
-Megjött időben?-meglep a kérdése, először rá is akarom vágni, aztán elgondolkozom, gyors fejszámolást végzek és eszembe jut, hogy már vagy egy hete meg kellett volna jönnie, csak annyira el voltam havazva, hogy fel sem tűnt. Csak a fejemet rázom válaszképp, mire a kezembe nyom egy kis dobozt, amit hirtelen ne is tudok elolvasni, de aztán rájövök, hoyg ez egy terhességi teszt.
-Áh nem. Biztos nem vagyok terhes.-nem az lehetetlenség. Egy ilyet megéreznék nem?
-Csak próbáld meg. Mindig van nálam pár teszt, mert megesett már, hogy ilyenkor vetéltem el, de nem baj, használd csak el.-bele sem merek gondolni a helyzetébe. Elvetélt jesszusom, milyen lehetett neki.
Csak sóhajtok egyet mikor elvonulok a műhely saját kis fürdőszobájába, ami sokkal kellemesebb, mint gondoltam. Neki esek a tesztnek, amivel várni kell öt percet, hogy jelezze az eredményt. Ide-oda sétálgatok, míg várok, mert félek az eredménytől, vagy inkább nem is attól, hanem attól, hogy Desmond mit szól majd hozzá. Én örülnék egy babának, és szerintem pont most van itt az ideje, hiszen később sokkal kockázatosabb. Amikor az órámra nézve rájöttem, hogy lejárt az öt perc, olyan gyorsan fogom meg azt a kis dolgot, hogy majdnem el is ejtem, amit nem szeretnék. Két csík szúrja ki a szemem, két kék csík, ami hirtelen könnyeket csal a szemembe, de félelmet is a szívembe. Egyik szemem sír a másik nevet, kezdem érteni ezt a mondást. Egyszerre kavarog bennem a félelem, hogy mi lesz most velünk, meg a kapcsolatommal Desmond-al, és a boldogság, hogy végre megtudom milyen az anyaság. Ezért is megyek ki egy hatalmas boldog mosollyal, mire mindketten értik mi van és Jeremy boldogan ölel át és sok szerencsét kíván, ahhoz, hogy szerelmem tudtára adjam a nagy hírt.
Bemutatkozás
Hello London! Stephanie Morell-nek hívnak, de a barátaimnak csak Steph.nek. 26 éves vagyok és Londonban élek 20 éve. Sosem jártam az Arts School-ba. Jelenleg lakberendezőként dolgozom, már nagyjából 4 éve.

Szabadidőben szeretek: olvasni, bútorokat nézni, egész nap pihenni, vagy aludni, az eső kopogását hallgatni, kirándulni, de csak ha úgy hozza a kedvem..

A Családomról még nem is esett szó, ugye?
Édesapám: Jeremy Morell
Édesanyám: Anastazia Nicol
Tetvéreim: egyke vagyok
Egyéb hozzátartozók: Henry Nicol, anyám mostani férje.
James Michele, anyám előző férje.
Desmond S. Heller, jelenlegi párom és gyermekem apja.

Háziállatom: -

Play by: scarlett johansson

Vissza az elejére Go down
Michele Flym

Michele Flym

Stephanie Morell Empty
TémanyitásTárgy: Re: Stephanie Morell   Stephanie Morell I_icon_minitimeKedd Júl. 08, 2014 12:31 am

Gratulálok
elfogadva
Halihó...anyuka!
Hát erre nem számítottál gondolom! Remélem a kapcsolatodat nem rombolja szét egy kisbaba érkezése és minden happy lesz. Elképzelésem szerint (csak mert én olyan kis pozitív emberke vagyok) boldog nagy családként éltek, úgyhogy még egy kutya is kell, hogy teljes legyen a family. Very Happy
Nah de nem tartalak fel drágám, szaladj foglalózni és elmondani Des-nek, hogy bizony apuka lett.
Vissza az elejére Go down

Stephanie Morell

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Similar topics

-
» Stephanie & Desmond

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
My Life Arts :: Alkotósarok :: Akik sikerrel vették az akadályt-