KezdőlapKezdőlap  Legutóbbi képekLegutóbbi képek  KeresésKeresés  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
C-box
Legutóbbi témák
» Matthew & Benjamin
Stephanie & Desmond I_icon_minitimeSzomb. Aug. 30, 2014 12:11 am by Benjamin Reece

» Jamie + Paddy ~ The first date is the hardest
Stephanie & Desmond I_icon_minitimeCsüt. Aug. 28, 2014 7:16 pm by Jamie Willow E.

» Anna & Garret
Stephanie & Desmond I_icon_minitimePént. Aug. 08, 2014 3:58 pm by Garret Norwood

» ♈ Arckönyv
Stephanie & Desmond I_icon_minitimePént. Aug. 08, 2014 9:03 am by Matthew Twain

» ♈ Szakfoglaló
Stephanie & Desmond I_icon_minitimePént. Aug. 08, 2014 9:02 am by Matthew Twain

» Garret Norwood
Stephanie & Desmond I_icon_minitimeCsüt. Aug. 07, 2014 8:16 pm by Michele Flym

» Matthew Jace Twain
Stephanie & Desmond I_icon_minitimeCsüt. Aug. 07, 2014 8:15 pm by Michele Flym

» ♈ Készenlét jelentése
Stephanie & Desmond I_icon_minitimeSzer. Aug. 06, 2014 8:44 pm by Garret Norwood

»  Creatures of New York
Stephanie & Desmond I_icon_minitimeVas. Aug. 03, 2014 7:15 pm by Luke O. Watsky

Megosztás

Stephanie & Desmond

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet
Desmond S. Heller

Desmond S. Heller

Stephanie & Desmond Empty
TémanyitásTárgy: Stephanie & Desmond   Stephanie & Desmond I_icon_minitimeKedd Júl. 08, 2014 10:25 am

Stephanie & Desmond
• • • • • • • • • • • • • • • • • • •  

Ismét egy fárasztó napot tudhat maga mögött. Mikor belekezdett a tanár szakmába, nem gondolta volna, hogy a tizenévesek ennyire le tudják szívni az ember agyát. Régen, amikor ő volt ennyi idős, jó bulinak tűnt szívatni a nála jócskán idősebb tanárokat, de most, hogy ezt neki kell átélnie... így már nem tetszik neki annyira a helyzet. De, amint a legutolsó nebuló is kilép a teremből, egy megkönnyebbült sóhaj hagyja el a száját. Órájára tekintve rá kell jönnie, hogy megint elhúzódott a próba. Mindig ez van... van egy adott időpont, amit próbál betartani, de valahogy soha nem jön össze neki. Egyfolytában jönnek a különböző kérdésekkel, ő meg már azt se tudja, hogy melyik irányba is áll a feje. Nemet meg ugye nem mondhat, elvégre kötelessége a diákok minden kérdésére, kérésére válaszolni. És végig nézni, ahogy bénáznak egy lépéssel, és nyolcszor megmutatni, de még akkor se fogják fel, hogy tulajdonképpen azt hogy is kéne megcsinálni. Pedig ő úgy véli, nem szokott nehéz koreográfiákat összeállítani. Ezek szerint tévedett. Vagy, csak az idő múlásával egyre romlik a diákok akarása, és megfelelés kényszere? Mikor ő volt a helyükben, mindent megtettek, hogy az adott lépést megtudják tanulni, ha több óráig is tartott, de egy megmutatás után már tudták, mi is a feladatuk. De a mostani korosztály... egy-két igen csak jó táncos akad köztük, de a többi csak nyeklik-nyaklik a színpadon, esetleg a próba teremben. Ha az embernek viszont egy rossz szava is van hozzá, akkor kikéri a magáét, és megy a szülőhöz panaszkodni, hogy elregélje, milyen rossz is a tanár. Eltekintve attól, hogy a helyzetet kicsit a maga irányába húzza, hogy az oktatót minél rosszabb fényben tudja feltüntetni. Tapasztalat, hisz ezt már Desmond is átélte előző munkahelyén. Itt már megtanulta, hogy ne szóljon semmit, ha kritizálni akar, azt is gügyögve kell megtenni, hogy ne tiporja el a gyerek lelki világát. De ez, most már aligha érdekli, hiszen végre szabad, az este folyamán azt csinálhat, amit akar. Táskáját vállára csapva hagyja el az iskola épületét, és beülve az autójába, az készségesen adja meg magát az utasításának. A motor erősen bőg fel a motorháztető alatt, és jelzi, hogy indulásra kész. Számára nem is kell több, rögtön cselekszik, és percek alatt ér a külvárosba, hol egyenest a házukat célozza meg. A kocsit leparkolja, és kiszállva a kényelmet nyújtó gépjárműből, bekóvályog az épületbe. Minden kezében lévő tárgyat ledob a földre, majd halvány mosollyal az arcán lép be a nappaliba.
- Megjöttem! -hallatja mély, de annál kellemesebb hangját. Nem tudja, hogy párja éppenséggel a ház melyik szegletében leledzik, de reménykedik benne, hogy a szavára akármelyik pillanatban előtűnhet. 

A hozzászólást Desmond S. Heller összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Kedd Júl. 08, 2014 6:20 pm-kor.
Vissza az elejére Go down
Stephanie Morell

Stephanie Morell

TémanyitásTárgy: Re: Stephanie & Desmond   Stephanie & Desmond I_icon_minitimeKedd Júl. 08, 2014 12:02 pm

Desmond && Stephanie

A mai napom sem telhetett volna eseménytelenebbül. A munkahelyemen semmi sem volt, mindenki lappangott, a bútorok még nem voltak kész, amiket kértem, a szőnyegek sem voltak még raktáron, a megrendelők pedig elutaztak nyaralni. Nem azt mondom, hogy ez nekem rossz, ne tegyék, mert ez csak jó, így hosszabb a határidőm és nem kell megszorongatnom, egyik beszállító tökeit sem. Mindig eljátsszák velem, hogy kicsit később hozzák az anyagot, vagyis csak eljátszották, már tudják, hogy aki velem kekeckedik, az rosszul jár. Rúgattam már ki emiatt embert, velem nem jó szórakozni. A munkámba szeretek precíz lenni és időben el is készülni, hiszen mire jó a lakás berendezése, hogyha nem akkora van kész mikor kérik? Semmire. Mostanában csak az új emberek próbálkoznak azzal, hogy nem napokat, de órákat késnek, de még az a szerencséjük. Ha késnének egy napot is, biztos, hogy az lenne az utolsó munkanapjuk.
Mivel ma már nem volt semmi dolgom bent, elköszöntem mindenkitől, majd el is indultam haza, hogy főzzek valamit, mert a hasam is kezdte jelezni, hogy ez így nem lesz jó, meg amúgy is, rendszeresen és rendesen kell táplálkoznom. Ez a baba eddig nem borította fel az életemet, a hétköznapjaimat, de azt már igen, hogy nem úgy eszek, mint eddig. Alkohol sem kerülhet a szervezetembe, cigaretta füst sem, hiszen ezek, mind károsak. Mondjuk ez még mindig jobb, mintha a szex is meglenne tiltva, bár volt egy barátnőm, aki azt mondta, hogy ő így nem fog szeretkezni a férjével, mert traumát kap a gyerek. Nézzük el neki, igazán szőke volt, de nem csak kívül, hanem belül is. Hihetetlen, hogy menyire ostoba emberek is vannak a földön, nem is értem, hogy tudtak eddig életben maradni. Nem tudom én valahogy kész vagyok tőlük, pedig nem sok közöm van hozzájuk.
Belépve a lakásba, megcsapott a meleg és futnom kellett ablakot nyitni, majd mentem is be a hálóba, hogy leszedjem magamról a felesleges ruhadarabokat. Ez abból állt, hogy levettem az ingemet, a nadrágomat és a cipőmet. Egy laza, rövid sortot azért felvettem, de a felsővel nem foglalkoztam, pont elég volt a melltartóm. Ezért utálom a nyarat, mindig olyan meleg van és az ember még kevéske ruhában is megsül, ha nincs partközelben. Bár szerintem ott is csak a vízben elviselhető a hőség, vagy ha fúj a szél. Olyankor elég hűvös tud ott is lenni.
épp indultam volna a fürdőszobába, hogy kezdjek valamit rakoncátlan tincseimmel, amik össze-vissza meredeztek mindenfele, mikor az ajtónyitódását, csukódását hallottam, majd szerelmem, mély, de annál kellemesebb hangját. Már nem is érdekelt a hajam, fogtam magam és elindultam ki a hálóból, a nappaliba, ahonnan a hangot hallottam. Amikor megláttam, lassú, de annál kecsesebb léptekkel közelítettem meg, majd egy édes csókkal jutalmaztam.
-Örülök, hogy itthon vagy végre.-kedves mosollyal az ajkaimon intéztem hozzá szavaimat. Ez most úgy hangzott, mintha én már órák óta itthon lennék, ami persze nem igaz, de nem is baj, talán ő nem ezt hallja ki belőle. -Mi a program ma este? Vagy még nincs ötlet?-kérdezek rá, kicsit felvillanyozva, mert minden percét imádom annak, amit vele tölthetek.

Desmond S. Heller

Desmond S. Heller

TémanyitásTárgy: Re: Stephanie & Desmond   Stephanie & Desmond I_icon_minitimeKedd Júl. 08, 2014 6:42 pm

Stephanie & Desmond
• • • • • • • • • • • • • • • • • • •  

A feszült nap után minden vágya egy szál cigi lenne, melyet egyedül, minden gondtól távol tudna elfogyasztani. De, vannak dolgok, ami a pocaklakónak köszönhetően felfüggesztést igényelnek. Tény, hogy nem rajong az ötletélt, miszerint gyereke születik, de attól még nem akarja, hogy a bagó füstje miatt, valamilyen betegséggel jöjjön a világra. Ezért, a szükség törvényt bont alapon, letett a dohányzásról. Hogy meddig fogja bírni? Hát, ez egy roppant érdekes, és jó kérdés. A diákok akarva akaratlan az idegeire tudnak menni, és, hogy ismét visszanyerje a jó tanár bácsi szerepet, egy szál mindig a segítségére volt. Most, viszont elérte azt a szintet, hogy ordibálnia kelljen a diákokkal a saját, és az ő érdekükben is. Nem kenyere a fegyelmezés, általában amit akar, higgadtan is el tudja érni, de mindenkinek vannak rosszabb napjai. A nebulóknak is, de ők általában ezt makacssággal, nemtörődömséggel, és durcázással fejezik ki. És egy tanár, akinek az ég világon semmit köze nincs hozzájuk a tanításon kívül, ez ellen mit tud tenni? Szerinte jó döntés olykor, ha már menthetetlen a helyzet, felemelni a hangját, mely a dominanciáját fejezi ki, de nem biztos, hogy mindig ez a legjobb megoldás. Távol álljon tőle ez a megoldás, de néha nem tud mást tenni. Ahhoz mérten, hogy más tanárok agyba-főbe ordítanak a diákokkal, ő igen csak jó úton halad. De minden feszültség elszáll belőle, amint kiszállva a kocsiból, végre beteheti a lábát a házába, melyet párjával oszt meg. Tőle megszokott módon rúgja le a stílusos bakancsot a földre, természetesen esze ágában sincs elrendezni azt. Nem szokása elrendezgetni maga után a dolgait, olykor, ha már ő se bírja a kuplerájt, néha megszakítja ezt a hagyományt. Szája szegletében halvány mosoly húzódik meg, ahogy megpillantja Stephanie-t egy szál sortban, egyre inkább közeledve felé. Alsó ajkába harapva alakítja át ezt egy széles vigyorra, kezét a lány hátától kezdve egészen a derekáig csúsztatva, mindeközben viszonozva a csókot.
- Hát még én. -tekintetét lassan végigfuttatja a nő testén. Régebben nem volt bátorsága ezt ilyen nyilvánosan megtenni, de az idők változnak...
- Gondoltam elmehetnénk valahova enni, vagy járni egyet a parkban... -hangja a megszokottnál is mélyebb, a szavakat már majdhogynem búgja az orra alatt. Homlokát a Steph-ének támasztja, kezével végigsimítva a vállán. Erre várt egész nap... 

Stephanie Morell

Stephanie Morell

TémanyitásTárgy: Re: Stephanie & Desmond   Stephanie & Desmond I_icon_minitimeSzer. Júl. 09, 2014 7:53 am

Desmond && Stephanie

Az unalmas napok, mindig kikészítenek, de annyira, hogy már ahhoz sincs kedvem, hogy egyáltalán megszólaljak. Haza menni sincs sok, de aztán eszembe jut, hogy nem vagyok egyedül, igaz, hogy most sem, de ez más. Tudom, hogy ha hazaérek Desmond is hamarosan jön és végre kedvemre ölelhetem, csókolhatom és minden. Nem szeretek nélküle lenni, hiszen régen annyi időt voltunk együtt, hogy már nagyon fáj, ha messze vagyok tőle. Ne fizikailag, vagy testileg, hanem lelkileg. Érzem, ahogy belülről mar, hogy mennyire hiányzik és talán ez a legrosszabb abban, hogy ennyit vagyunk távol egymástól. Persze az is rossz, hogy nem láthatom mosolyát, nem hallhatom mély, férfias hangját, de az a legrosszabb, hogy mennyire hiányzik. Amikor elmondtam ezt bárkinek is, azt mondta normális, és, hogy egy idő után hozzá fogok ahhoz szokni, hogy ennyit vagyunk távol egymástól és akkor nem fog ennyire hiányozni. Azt hiszem ez badarság volt, mert akárki, akármit is mond ehhez nem lehet hozzá szokni. Ugyanúgy hiányzik minden pillanatban és, ha csak valami olyan dologra nézek ami tőle van, vagy rá emlékeztet, akkor csak jobban érzem ezt.
Boldogan értem haza, bár kissé melegem volt, ezért muszáj voltam vetkőzni, mondjuk ez engem annyira nem zavart., most már képes vagyok fehérneműben futkorászni, fel s alá a lakásban, nem úgy, mint régen Tudom, hogy olyan ember úgysem láthat itt, aki még nem látott ennél kevesebb ruhában is, ezért vagyok ennyire felszabadult. Az ajtónyitásra kapom fel a fejem és megyek is oda, nem törődve lenge öltözetemmel, amit nem is bánok meg, hiszen ártatlan kis csókunk közben a keze végig haladt hátamon, mire a hideg kirázott és enyhe libabőr jelent meg ott, ahol érintett.
Szavaira nem reagálok, tekintetére viszont annál inkább és egyből el is pirulok, pedig nem nagyon szoktam. Ő akár egy pillantásával képes piros színt csalni az arcomra, míg másnak ezernyi bók után sem sikerül ez.
-Vacsit terveztem, hogy csinálok, de sétálni mehetnénk, ilyenkor sokkal hangulatosabb.-mélyen szemeibe nézek és élvezem hangja, mély de dallamos csengését, közben ujjaimat megemelem és puhán végighúzom arcélén. Istenem, hogy szeretem őt nézni, valami elmondhatatlan érzés, mikor tekintetem megtalálja az övét.
-Viszont, ha sétálni megyünk, azt hiszem valami ruhát magamra kellene aggatnom.-húztam el egy kicsit a szám, mert nem sok kedvem volt felöltözni, viszont szerettem volna vele menni és sétálni, olyan rég volt már, hogy csak kettesben csináltunk volna valamit, túlságosan el vagyunk havazva mindketten.

Ajánlott tartalom

TémanyitásTárgy: Re: Stephanie & Desmond   Stephanie & Desmond I_icon_minitime

Stephanie & Desmond

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Similar topics

-
» Desmond S. Heller
» Stephanie Morell

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
My Life Arts :: London :: London city :: Külváros-