KezdőlapKezdőlap  Legutóbbi képekLegutóbbi képek  KeresésKeresés  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
C-box
Legutóbbi témák
» Matthew & Benjamin
Anastasia I.Eisenberg I_icon_minitimeSzomb. Aug. 30, 2014 12:11 am by Benjamin Reece

» Jamie + Paddy ~ The first date is the hardest
Anastasia I.Eisenberg I_icon_minitimeCsüt. Aug. 28, 2014 7:16 pm by Jamie Willow E.

» Anna & Garret
Anastasia I.Eisenberg I_icon_minitimePént. Aug. 08, 2014 3:58 pm by Garret Norwood

» ♈ Arckönyv
Anastasia I.Eisenberg I_icon_minitimePént. Aug. 08, 2014 9:03 am by Matthew Twain

» ♈ Szakfoglaló
Anastasia I.Eisenberg I_icon_minitimePént. Aug. 08, 2014 9:02 am by Matthew Twain

» Garret Norwood
Anastasia I.Eisenberg I_icon_minitimeCsüt. Aug. 07, 2014 8:16 pm by Michele Flym

» Matthew Jace Twain
Anastasia I.Eisenberg I_icon_minitimeCsüt. Aug. 07, 2014 8:15 pm by Michele Flym

» ♈ Készenlét jelentése
Anastasia I.Eisenberg I_icon_minitimeSzer. Aug. 06, 2014 8:44 pm by Garret Norwood

»  Creatures of New York
Anastasia I.Eisenberg I_icon_minitimeVas. Aug. 03, 2014 7:15 pm by Luke O. Watsky

Megosztás

Anastasia I.Eisenberg

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet
Anastasia I.Eisenberg

Anastasia I.Eisenberg

Anastasia I.Eisenberg Empty
TémanyitásTárgy: Anastasia I.Eisenberg   Anastasia I.Eisenberg I_icon_minitimeSzer. Júl. 09, 2014 12:44 pm

Anastasia Isadora Eisenberg

I'm not a perfect person, there's many thing I wish I didn't do
Történetem...
Eljött ez a nap is. Mióta ideköltöztem Londoba, azon vagyok, hogy felkeressem anyámékat, és láthassam az öcsémet. Hogy elmondhassam neki, hogy igen is van egy nővére neki, csak anyámék nem mondták el neki, hogy létezem. Igaz milyen mocskos dolog ez? Hát marhára az. Engem 13 éves koromban, mikor Paddy 3 éves volt, kitagadtak otthonról, mert kipróbáltam a drogot. Nagynénémékhez kerültem. Ott éltem 18 éves koromig. Azután vándoroltam a városokba, és végül 4 évvel ezelőtt kötöttem itt ki.
Egy évvel ezelőtt, amikor ideköltözött Paddy Londonba, hogy az Art School egyetemre járjon, az egyik ott dolgozó, ismerősöm szólt nekem erről.  1 évet vártam. Hogy miért? Mert féltem! Baromira!
Attól, ha megmondom neki, hogy a nővére vagyok, mit reagál rá? Nem akarna velem találkozni, szólna anyáméknak, és ők megkeresnének, hogy hagyjam őt békén. Ezektől félek. Ezért vártam 1 évet. A héten minden nap azt csináltam, hogy kiderítsem, milyen órái vannak, és mikor lesz szabad esetleg, hogy egyedül lehessek vele. Most már felkészültem, és készen állok elmenni hozzá és elmondani neki az igazat.
Délután, ebéd után, olyan 1 óra körül, elkezdtem készülődni. Felöltöztem, hajamat összefogtam, egy lófarokba, telefon, pénz, a zsebbe, aztán indulás az egyetemhez.  
Odaérve, akadálymentesen beengedtek a kapun. Most már csak az a kérdés, hogy merre is van a színház terem? Egy jó 20 perc mászkálás után, végül egy diáktól kérdeztem meg, mert elvesztem teljesen. Kopogtam a terem ajtaján, de semmi válasz nem érkezett, ezért benyitok a terembe.
Lassan lépkedtem a színpadhoz a sorok között, mert valaki feküdt a színpadon. Közelebb érve, láttam, meg, hogy ez Paddy szerintem. Az arca olyan, mint kiskorába volt, de teljesen másabb lett. Felnőtt lett, szakálla van, és már nem olyan, mint kicsiként mikor utoljára láttam. Könnyek gyűltek a szemembe.  Istenem, de nagy lett, és felnőtt. Hülye anyámék miatt nem láthattam, ahogyan napról napra nő, nem védhettem meg, és nem lehettem vele.
A szipogásomra, elkezdett mocorogni, aztán kinyitotta a szemeit, és lassan felült. Arrébb álltam és úgy szóltam hozzá.
- Ne haragudj, ha felébresztettelek. – mondtam még kissé szipogva.
Megtöröltem szemeimet, és reméltem nem látta, meg, hogy sírtam, mert akkor csak kérdezősködne.
Bemutatkozás
Hello London! Anastasia Isadora Eisenberg-nak hívnak, de a barátaimnak csak Ana,Nasti.  28 éves vagyok és Londonban élek 4 éve. Sosem jártam az Arts School középiskolába /egyetembe. Egy bárban csaposként dolgozom, valamint egy lovas tanyán hétvégenként.

Szabadidőben szeretek zenét hallgatni, a cicámmal lenni, olvasni, édességeket enni /szerencse nem látszik meg rajtam/, filmet nézni, rajzolni, énekelni, lovagolni, úszni.

A Családomról még nem is esett szó, ugye?
Édesapám: Mark Eisenberg /nem tartom a kapcsolatot vele/
Édesanyám: Mélanie Franco / vele sem tartom a kapcsolatot/
Tetvéreim: Paddy Micha Eisenberg /nem emlékszik rám/
Egyéb hozzátartozók: Melissa , a legjobb barátnőm
Háziállatom: Ed, egy fehér cica

Play by: Astrid Berges Frisbey

A hozzászólást Anastasia I.Eisenberg összesen 2 alkalommal szerkesztette, legutóbb Vas. Júl. 13, 2014 5:49 pm-kor.
Vissza az elejére Go down
http://soordisland.hungarianforum.com
Anaideia C. Fontaine

Anaideia C. Fontaine

TémanyitásTárgy: Re: Anastasia I.Eisenberg   Anastasia I.Eisenberg I_icon_minitimePént. Júl. 11, 2014 9:34 pm

Sajnálom
ez így még nem jó
Általában elég kukacos vagyok, de most tényleg nem ez játszott közre, mert maga ez előtörténet formája nagyon tetszik, remek ötlet, én is alkalmaztam már, imádom. De nem így. Kicsit elkapkodottnak tűnik, olyan, mintha írtál volna egy vázlatot olyan dolgokról, amik elsőnek eszedbe jutottak a betűről, nem kötve a karakterhez, majd mellébiggyesztettél volna egy mondatnyi magyarázatot. Ez így nem jó, nem összefüggő, rengeteg olyan rész van benne, ami nem is köthető a karakterhez, például:"Yoghurt. Magába is lehet enni, gyümölccsel is lehet keverni, süteménybe is rakható, és salátába is." Ezt te se gondoltad komolyan, szerintem. Mindenki tudja mi a yoghurt, nem kell megmagyaráznod. Ilyen a Wikipédia is, mi köze a karakterhez. Azt tanácsolom, vagyis inkább elmondom én hogyan szoktam csinálni, hátha úgy jobban boldogulsz vele. Írd fel a betűket egymás alá a wordben, majd gondold végig, milyen is a karaktered. Nem muszáj az összes betűt felhasználni, nyugodtan hagyj ki valamit, amihez nincs szavad, sorba sem kell haladnod, ahogy eszedbe jutnak azok a szavak, amik leginkább a karakterhez illenek, amik a legjobban leírják. Majd ezeket fejtsd ki. Mit érez irántuk a karakter, miért fontos. Így sokkal átfogóbb képet kapunk, és hidd el, te is sokkal szívesebben játszol majd vele, ha pontosan tudod, milyen a karakter.
A másik ami még szemet szúrt, az a helyesírás. Kérlek nézd át, mert volt benne egy-két olyan fatális hiba, amitől eltűnt a szemöldököm a homlokomnál, pedig nincs is frufrum. A két legnagyobbat kiemelem neked, de ettől függetlenül mindenképp fusd át, és javítsd ki őket. A két legnagyobb pedig az "Xboksz" és a "Sok jó számaik vannak".
Amint ezekkel megvagy - tudod, nem kell sietni, hagyj magadnak időt, gondold át, mélyedj bele - sikíts valahol, jövök újra, és (remélhetőleg) el is fogadlak. :3
Anaideia C. Fontaine

Anaideia C. Fontaine

TémanyitásTárgy: Re: Anastasia I.Eisenberg   Anastasia I.Eisenberg I_icon_minitimeVas. Júl. 13, 2014 5:54 pm

Gratulálok
elfogadva
Ugyan nem azt dolgoztad ki, amit szerettem volna, ami miatt kicsit szomorú vagyok, hanem egy teljesen újta írtál, ebben már nem találtam hibát, ezért elfogadlak
Szaladj avit foglalni, és mutatkozz be Paddynek : 3

Ajánlott tartalom

TémanyitásTárgy: Re: Anastasia I.Eisenberg   Anastasia I.Eisenberg I_icon_minitime

Anastasia I.Eisenberg

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Similar topics

-
» Paddy Micha Eisenberg

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
My Life Arts :: Alkotósarok :: Akik sikerrel vették az akadályt-