KezdőlapKezdőlap  Legutóbbi képekLegutóbbi képek  KeresésKeresés  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
C-box
Legutóbbi témák
» Matthew & Benjamin
William Zingmark I_icon_minitimeSzomb. Aug. 30, 2014 12:11 am by Benjamin Reece

» Jamie + Paddy ~ The first date is the hardest
William Zingmark I_icon_minitimeCsüt. Aug. 28, 2014 7:16 pm by Jamie Willow E.

» Anna & Garret
William Zingmark I_icon_minitimePént. Aug. 08, 2014 3:58 pm by Garret Norwood

» ♈ Arckönyv
William Zingmark I_icon_minitimePént. Aug. 08, 2014 9:03 am by Matthew Twain

» ♈ Szakfoglaló
William Zingmark I_icon_minitimePént. Aug. 08, 2014 9:02 am by Matthew Twain

» Garret Norwood
William Zingmark I_icon_minitimeCsüt. Aug. 07, 2014 8:16 pm by Michele Flym

» Matthew Jace Twain
William Zingmark I_icon_minitimeCsüt. Aug. 07, 2014 8:15 pm by Michele Flym

» ♈ Készenlét jelentése
William Zingmark I_icon_minitimeSzer. Aug. 06, 2014 8:44 pm by Garret Norwood

»  Creatures of New York
William Zingmark I_icon_minitimeVas. Aug. 03, 2014 7:15 pm by Luke O. Watsky

Megosztás

William Zingmark

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet
William Zingmark

William Zingmark

William Zingmark Empty
TémanyitásTárgy: William Zingmark   William Zingmark I_icon_minitimeVas. Júl. 06, 2014 10:57 pm

William Zingmark

Nemcsak jelen szeretnék lenni, hanem a része akarok lenni az életednek.
Történetem...
Már megint magamról kell beszélnem? Utálom ezt , de nem bánom mesélek magamról.
Londonban születtem, ezelőtt 25 évvel, a család első gyermekeként. Két évvel később megszületett a húgom. Boldogan éltünk, mint minden normális család. Apám egy nagy cégnél dolgozott, sok volt a fizetése, és mindent megkaptunk, amit csak kiejtettünk az ajkunkon. Saját szoba, drágábbnál drágább játékok, ruhák, zsebpénzt is kaptunk. Szóval úgy éltünk, mint a kiskirályok vagy királynők.
Ez egészen 10 éves koromig volt így.  Anyuék napról napra, veszekedni kezdtek, összekaptak apró dolgokon, apu megcsalta anyut, végül 12 éves koromban, elváltak egymástól. Mi a húgommal, anyuval és a nagyival maradtunk, ugyanis a nagyi is hozzánk költözött idővel, mert a nagypapi meghalt, a mi házunk meg nagy volt és elfért ott velünk.
Én közben iskolába kezdtem járni. Az általános sulit jól végeztem el, kitűnően, viszont középiskolába már kezdtem romlani. Rossz jegyeket hoztam, lógtam órákról, bandáztam, cigiztem, ittam, csajoztam. Mint minden srác ilyenkor, én is belementem a rosszba. Persze ennek anyu nem örült, mert, hogy milyen példát mutatok a húgomnak. Na persze őt sem kellett azért félteni. Rossz volt ő, is mint én.
Egyetemre nem akartam járni, de anyám rámtukmálta, hogy ugyan menjek már, addig sem leszek itthon. Az egyetemet végig vittem ugyan, de azt is bukdácsolva. Világéletemben nem voltam egy sportolós gyerek. Jóképű voltam, mert a lányok ragadtak rám, de nem voltam olyan izmos.
Az egyetemet elvégeztem Februárba. Utána egy jó hónapot itthon voltam, és lazultam, pihentem, szórakoztam. Aztán fogtam magam, és kimentem apámhoz, Írországba. Egészen augusztusig közepéig kint voltam. Kellett ez a pihenés, valami új helyet látni dolog. Itt aztán nem lazáltam egész nap, mint otthon tettem. Elkezdtem kondiba járni, mellette futottam, úsztam bicikliztem és meg is lett az eredménye. Egy jóképű, napbarnított, izmos srác tért vissza Londonba. Kétszer randiztam, egy volt tanárommal, az egyetemről. Bár nem tudom emlékezett-e rám, vagy valami. És hogy kezdtünk randizni? Az egy másik történet.  Kerestem munkát, ami nehéz volt, de végül az egyetemre, ahová jártam, felvettek fényképészet tanárnak. Jelenleg ott dolgozom 1 hónapja, egyedül lakom, de közel anyuékhoz. Van egy Lovely nevű vörös cicám. Vele lakom. Barátnőm már egy jó ideje nincsen, de egy éjszakások vannak és voltak is. Ana iránt, akivel randiztam és a volt tanárom volt, kezdek valamit érezni. Úgy hiszem ,hogy nem csak barátok leszünk. Remélem több is.
Bemutatkozás
Hello London! William Zingmark-nek hívnak, de a barátaimnak csak Will vagy Liam. 25 éves vagyok és Londonban élek születésem óta. Jelenleg Arts School egyetembe tanítok. A suliban Média szakot tanítok lassan 1 hónapja .

Szabadidőben szeretek fényképezni, táncolni, filmet nézni, zenét  hallgatni, sportolni, kirándulni, ha van kivel, sétálni este a sötétben.

A Családomról még nem is esett szó, ugye?
Édesapám: Harry Edward Zingmark /45/ egy cég igazgató helyettese
Édesanyám: Elizabeth Patricia Kingston /38/ saját cukrászdát vezet
Tetvéreim: Isabella Rose Zingmark /23/ még tanul
Egyéb hozzátartozók: Betty nagyi /79/, Mandy /20/ unokatesó
Háziállatom: Lovely, egy cuki vörös kiscica

Play by: Andrew Garfield

A hozzászólást William Zingmark összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Kedd Júl. 08, 2014 9:02 pm-kor.
Vissza az elejére Go down
http://soordisland.hungarianforum.com
Anaideia C. Fontaine

Anaideia C. Fontaine

William Zingmark Empty
TémanyitásTárgy: Re: William Zingmark   William Zingmark I_icon_minitimeKedd Júl. 08, 2014 9:01 pm

Gratulálok
elfogadva
Hát ezt jól ledaráltad, husigombóc!
Sajnálom a szüleidet, de lehet jobb volt úgy, mint az állandó veszekedést hallgatni. De azt ne felejtsd el, én nem csak trófea leszek! Jobb ha összekapod magad, és pedálozol értem : P
Mivel avit már foglaltál, szaladj írni nekem :3
Vissza az elejére Go down

William Zingmark

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Similar topics

-
» isabella r. zingmark

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
My Life Arts :: Alkotósarok :: Akik sikerrel vették az akadályt-