KezdőlapKezdőlap  Legutóbbi képekLegutóbbi képek  KeresésKeresés  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
C-box
Legutóbbi témák
» Matthew & Benjamin
Jade Noxwell I_icon_minitimeSzomb. Aug. 30, 2014 12:11 am by Benjamin Reece

» Jamie + Paddy ~ The first date is the hardest
Jade Noxwell I_icon_minitimeCsüt. Aug. 28, 2014 7:16 pm by Jamie Willow E.

» Anna & Garret
Jade Noxwell I_icon_minitimePént. Aug. 08, 2014 3:58 pm by Garret Norwood

» ♈ Arckönyv
Jade Noxwell I_icon_minitimePént. Aug. 08, 2014 9:03 am by Matthew Twain

» ♈ Szakfoglaló
Jade Noxwell I_icon_minitimePént. Aug. 08, 2014 9:02 am by Matthew Twain

» Garret Norwood
Jade Noxwell I_icon_minitimeCsüt. Aug. 07, 2014 8:16 pm by Michele Flym

» Matthew Jace Twain
Jade Noxwell I_icon_minitimeCsüt. Aug. 07, 2014 8:15 pm by Michele Flym

» ♈ Készenlét jelentése
Jade Noxwell I_icon_minitimeSzer. Aug. 06, 2014 8:44 pm by Garret Norwood

»  Creatures of New York
Jade Noxwell I_icon_minitimeVas. Aug. 03, 2014 7:15 pm by Luke O. Watsky

Megosztás

Jade Noxwell

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet
Jade Noxwell

Jade Noxwell

Tartózkodási hely : A suliban, a suliban.. csak ott... na jó néha kiszökök :D

Jade Noxwell Empty
TémanyitásTárgy: Jade Noxwell   Jade Noxwell I_icon_minitimeSzer. Júl. 09, 2014 7:35 am

Jade Noxwell

Célozd meg a holdat, ha elvéted, legalább a csillagok kköré kerülsz…
Történetem...
- Ez meg? – nézek az épp kilépő férfi után, aztán meglátva, mivel áldotta meg az ég, rajta is marad szemem.
- Nem is rossz – vigyorgok anyámra, miközben a konyha felé veszem az irányt. Ja, nálunk amúgy tök természetes, hogy idegen, vagy majdnem idegen pasik fordulnak meg, volt időm megszokni.
- Nem a te eseted – ül fel anyám az asztalra, és beleiszik az épp kitöltött narancslevembe, amivel amúgy az idegeimen szokott tornászni, mert azért pfejj… tudom, hol volt a szája előtte. Amúgy tök jónak érzem, hogy anyám ennyire ismer, mert… ez az anyák dolga nem? És ossza is a tanácsokat, csak hát, én néha a sajátjaim se fogadom meg, viszont akkor sose hallom tőle, hogy én megmondtam, pedig… ő megmondta.
Annak ellenére, hogy ketten képviseljük a család amúgy összetett fogalmát, nem hiányzik az életemből senki, nem, még az az ügyeletes barom se, akit csupán az illem kedvéért nevezek apámnak.  
- Igaz, de héj, nem én elégítettem ki öt perce – vigyorgok a nőre, még a nyelvem is kinyújtom, amit ő egy arcomba landolt párnával honorál.
- De tudod, nem értem, most akkor nálad, hogy is van az, hogy nem keverjük a magánéletet a munkával? – megyek fel utána a lépcsőn, had húzzam még az agyát egy kicsit, majd mikor megkapom a nem kéne tanulnom kérdést, röhögve esek be a szobámba.

- Scott, a jó életbe, hogy kerülsz te ide – sikkantok fel, mert a szomszéd miatt újul ki a paranoiám folyton. Mindig csak ott terem, általában az ágyamon, vagy a hátam mögött, miután paranormal activityt nézek, igen, igen tiszta para az életem, tessék most aktívan sajnálni.
- Anyád el volt foglalva, nem akartam megzavarni azzal, hogy becsöngetek – vigyorodik el, majd az ablak felé biccent, én meg lemondó sóhajjal konstatálom, biztos megint a Rómeó és Júliát nézte. Amúgy imádom a srácot, van bennünk egy csomó közös. Például… mindketten megveszünk DiCaprio-ért. És igen, khm… ez az egyetlen oka annak, hogy még nem vágtam ki az ablakon, vagy nem kértem ellene távolságtartó végzést.
Mert amúgy Scott főbenjáró veszélyforrás, főként anyám klienseire nézve, rám hála égnek teljesen veszélytelen.
- El akartam mesélni, hogy találkoztam álmaim pasijával – csillan fel a szeme, és törökülésbe helyezkedik az ágyamon, mert amúgy mióta leköltöztünk a belvárosból az Isten háta mögé, tök otthonosan érzi magát nálunk, mai egészen addig nem is zavar, míg rendet rak a szobámban helyettem.
- És? – ülök le mellé, miután a sarokba dobtam a táskám, mert bár Scott hetente megtalálja álmai pasiját – amit én mindig irigylek -, mindig tök érdekes sztorival áll elő.
- Na, szóval Elton John CD-ket lesegetett, így tökre az jött le, hogy meleg. Erre mikor odamegyek, hogy felajánljam a segítségem, azt, mondja, hogy a barátnőjét akarja meglepni. Pff, milyen gáz, mégis melyik csaj hallgat Elton Johnt? – akad ki teljesen, és nem mellesleg tök jogosan, mert ez azért vér ciki, John már csak egy bizonyos körökben menő.    
- Hát… majd legközelebb összejön – paskolom hátba, mert mindig én vagyok az, aki pozitívan áll az élethez. Legalább is az övé, a sajátommal szemben már nem vagyok annyira pozitív, de az az én bajom.
Bemutatkozás
Hello London! Jade Noxwell-nek hívnak, de a barátaimnak csak Jade. 21 éves vagyok és Londonban élek születésem óta. Jelenleg Arts School egyetembe járok. A suliban Média szakos vagyok lassan 2. éve.

Szabadidőben szeretek fotózni, olvasni, beszélgetni, vásárolni.

A Családomról még nem is esett szó, ugye?
Édesapám: Joseph Noxwell
Édesanyám: Ashley Quenell
Tetvéreim: nincsenek
Egyéb hozzátartozók: -
Háziállatom: Sírius, egy degu

Play by: Emma Stone

Vissza az elejére Go down
Anaideia C. Fontaine

Anaideia C. Fontaine

Jade Noxwell Empty
TémanyitásTárgy: Re: Jade Noxwell   Jade Noxwell I_icon_minitimeSzer. Júl. 09, 2014 4:49 pm

Gratulálok
elfogadva
Oh, mintha csak a saját anyám lenne a tied : D Ugyanilyen ő is, csak már nem lakom otthon, hogy ezt láthassam.
Nagyon jól fogalmazol, tényleg, meg sem álltam az olvasásban, csak faltam a szavakat, ami nálam azért nagy szó! Szóval irány foglalni, és vesd be magad a játéktérre!
Vissza az elejére Go down

Jade Noxwell

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Similar topics

-
» Jade & Ollie - Library... our place
» Jade & Benji --> Vetkőzik a... nem is vetkőzik senki xDD

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
My Life Arts :: Alkotósarok :: Akik sikerrel vették az akadályt-