KezdőlapKezdőlap  Legutóbbi képekLegutóbbi képek  KeresésKeresés  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
C-box
Legutóbbi témák
» Matthew & Benjamin
Elke H. Kellehen I_icon_minitimeSzomb. Aug. 30, 2014 12:11 am by Benjamin Reece

» Jamie + Paddy ~ The first date is the hardest
Elke H. Kellehen I_icon_minitimeCsüt. Aug. 28, 2014 7:16 pm by Jamie Willow E.

» Anna & Garret
Elke H. Kellehen I_icon_minitimePént. Aug. 08, 2014 3:58 pm by Garret Norwood

» ♈ Arckönyv
Elke H. Kellehen I_icon_minitimePént. Aug. 08, 2014 9:03 am by Matthew Twain

» ♈ Szakfoglaló
Elke H. Kellehen I_icon_minitimePént. Aug. 08, 2014 9:02 am by Matthew Twain

» Garret Norwood
Elke H. Kellehen I_icon_minitimeCsüt. Aug. 07, 2014 8:16 pm by Michele Flym

» Matthew Jace Twain
Elke H. Kellehen I_icon_minitimeCsüt. Aug. 07, 2014 8:15 pm by Michele Flym

» ♈ Készenlét jelentése
Elke H. Kellehen I_icon_minitimeSzer. Aug. 06, 2014 8:44 pm by Garret Norwood

»  Creatures of New York
Elke H. Kellehen I_icon_minitimeVas. Aug. 03, 2014 7:15 pm by Luke O. Watsky

Megosztás

Elke H. Kellehen

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet
Elke H. Kellehen

Elke H. Kellehen

Elke H. Kellehen Empty
TémanyitásTárgy: Elke H. Kellehen   Elke H. Kellehen I_icon_minitimePént. Júl. 11, 2014 3:04 pm

Elke H. Kellehen

Fakó ez a kép.
Történetem
- Nem, Luke, nem akarok táncolni. - jelentem ki, immár harmadjára, de érzem, hogy nem utoljára, hiszen Luke nemhogy a szavaimat, de a körülöttünk lévő környezetet sem érzékeli már, legalábbis nekem ez jön le a viselkedéséből, mert a kijelentésem ellenére mégis meggragadja a kezemet, és a táncparkett felé kezd vonni, magával. Nagyot sóhajtva értem meg, hogy hiába minden egyes tiltakozásom, nekem ma, itt, és most táncolnom kell, habár a legkevésbé sem kívánom magamnak ezt az elfoglaltságot, valahogy soha sem vonzott annyira, mint a fényképezés, de legyen. Belenyugszom, és hagyom had csörtessünk át az összejött tömegembereken, míg el nem érünk a Luke által annyira vágyott célhelyszínünkhöz.
Meg sem állunk, de már fogja a kezemet, kissé magasabbra emeli, majd a segítségével megpörget, én pedig a szabad kezemmel ösztönösen kapok a szerintem a pörgésben sokat mutató szoknyám felé. Oké, lehet, hogy nagyon lereagálom ezt a tánc, meg ezt a szoknya dolgot, de nem akarok semmiféle Marilyn Monroe lenni, barna kivitelben, inkább megtartom magamnak a szoknya által takart testrészeimet.
Ennek ellenére vagy 3 teljes percig hagyom, had élje ki magát a barátom a tánc örömeiben, és csak az idő letelte után kezdem el kiabálni neki, közel hajolva hozzá, hogy minden egyes szót jól halljon a tömeg zajától, hogy nekem ennyi teljesen elég volt a ma estére, de lehet még a hátralévő életemre is a tánclépésekből. Nem hiába nem mentem én tánc szakra, valahogy a fényképezőgépem társaságában jobban érzem magam, mintha pukedlizve ugrálnék egy rúd mellett. Mindig is értelmesebb hobbinak találtam azt, hogy a környezetemet járva felfedezzem az értékeket, és meg is örökítsem őket egy pár fényképen. Ráadásként elég elővennem a fényképeket, az emlékek megmaradnak, üdébbek lesznek, ha a képekre nézek. Miért ne szeretném hát ezt az elfoglaltságot?
Végül nagy nehezen sikerül elrángatnom Luke-ot a pult irányába, de pechemre a szimpla leülés helyett még egy pohár töményet választ. Remek. Komolyan. Tudom, meg értem is én, hogy miken megy mostanában keresztül, de nem hiszem, hogy az alkohol lenne a legjobb megoldás. Ennek ellenére nem szólok neki, nem akarom, hogy megsértődjön, sem azt, hogy a magányba burkolózva egy szék társaságában töltse az estét, inkább megvárom, amíg a kezébe veszi a poharat, és kitessékelem a levegőre, hátha valamennyire kitisztul a feje.
Már csak az tűnik fel, hogy nem nézegeti olyan elmélyülten a félig megüresedett pohár maradék tartalmát, helyette én vagyok az, akit elgondolkodva szemlél. Mindezt mégis a ma este elfogyasztott alkoholmennyiségnek tulajdonítom, így nem is törődök vele, sem a pillantásával, ami azért valljuk be, melyik lánynak ne esne jól, félretekintek, majd vissza, és abban a pillanatban megérzem a puha ajkait az enyémeken. Hirtelen azt sem tudom, hogy mit tegyek, megkövülten állok előtte, majd, amikor elhajol tőlem, sejtem, hogy arra vár, vajon viszonzásra talál-e a csók, de ahelyett, hogy ezt megtenném, vagy csak egyszerűen kérdőre vonnám, egyetlen egy szó nélkül fordulok meg, hogy az utca sötétjében leljek menedéket.
Micsoda este..
Bemutatkozás
Hello London! Elke Helen Kellehen-nek hívnak, de a barátaimnak csak El. 16 éves vagyok és Londonban élek 6 éve. Jelenleg az Arts School középiskolába járok. A suliban média szakos vagyok lassan 3 éve.

Szabadidőben szeretek a nagymamámmal beszélgetni, a barátaimmal lenni, csavarogni, szórakozni, és egyéb kellemes tevékenységeket csinálni.. de leginkább fényképeket készíteni.

A Családomról még nem is esett szó, ugye?
Édesapám: Henry Kellehen, édesapa, 41, †
Édesanyám: Elle Kellehen, édesanya, 39, †
Testvéreim: Henryk Kellehen, édestestvér, 6
Egyéb hozzátartozóim: Helen Kellehen, 61, nagyanya
Háziállatom: Nincs

Playby: Zoella Sugg

A hozzászólást Elke H. Kellehen összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Csüt. Júl. 17, 2014 7:35 am-kor.
Vissza az elejére Go down
Michele Flym

Michele Flym

Elke H. Kellehen Empty
TémanyitásTárgy: Re: Elke H. Kellehen   Elke H. Kellehen I_icon_minitimeSzer. Júl. 16, 2014 7:43 pm

Gratulálok
elfogadva
Szia Elke!
Először is hű de kis egyedi neved van, második valóban micsoda este! Harmadszor pedig tetszett az írásod és örömmel fogadlak el, hogy az elveszett kis Luke végre olyanba szeressen bele akivel megérdemlik egymást.
A járást már ismered, avi és szak foglalás.
Pussz^^
Vissza az elejére Go down

Elke H. Kellehen

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Similar topics

-
» Elke & Luke >> üres osztályterem

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
My Life Arts :: Alkotósarok :: Akik sikerrel vették az akadályt-