KezdőlapKezdőlap  Legutóbbi képekLegutóbbi képek  KeresésKeresés  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
C-box
Legutóbbi témák
» Matthew & Benjamin
Payton L. Hoult I_icon_minitimeSzomb. Aug. 30, 2014 12:11 am by Benjamin Reece

» Jamie + Paddy ~ The first date is the hardest
Payton L. Hoult I_icon_minitimeCsüt. Aug. 28, 2014 7:16 pm by Jamie Willow E.

» Anna & Garret
Payton L. Hoult I_icon_minitimePént. Aug. 08, 2014 3:58 pm by Garret Norwood

» ♈ Arckönyv
Payton L. Hoult I_icon_minitimePént. Aug. 08, 2014 9:03 am by Matthew Twain

» ♈ Szakfoglaló
Payton L. Hoult I_icon_minitimePént. Aug. 08, 2014 9:02 am by Matthew Twain

» Garret Norwood
Payton L. Hoult I_icon_minitimeCsüt. Aug. 07, 2014 8:16 pm by Michele Flym

» Matthew Jace Twain
Payton L. Hoult I_icon_minitimeCsüt. Aug. 07, 2014 8:15 pm by Michele Flym

» ♈ Készenlét jelentése
Payton L. Hoult I_icon_minitimeSzer. Aug. 06, 2014 8:44 pm by Garret Norwood

»  Creatures of New York
Payton L. Hoult I_icon_minitimeVas. Aug. 03, 2014 7:15 pm by Luke O. Watsky

Megosztás

Payton L. Hoult

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet
Payton L. Hoult

Payton L. Hoult

Payton L. Hoult Empty
TémanyitásTárgy: Payton L. Hoult   Payton L. Hoult I_icon_minitimeHétf. Júl. 07, 2014 5:17 am

Payton Lula Hoult

Merd megtenni.
Történet
- Na, Pay! Benne vagy, vagy nem a buliban? - néz mélyen a szemembe a lány, én meg megvonom a vállam, bár nem hiányzik még egy balhé, de legyen. - Benne, miért ne lennék? - felelem, megemelt szemöldökökkel. - Hát.. Azt hittem, hogy.. - felelné, de a kezemet felemelve megállítom, és én folytatom helyette. - Nem gondoltad komolyan, hogy megfutamodok, ugye? Ismersz engem, tudod, hogy nem vagyok olyan. Mindig, mindenben lehet rám számítani, egy ilyen bulit pedig tuti nem hagynék ki, ezt te is tudhatod. - hangsúlyozom, és a mondatok mellé hetykén kihúzom magam, hogy lássa, komolyan is gondolom. Mindig is a balhé volt az életem, a balett mellett, csak így mutathattam meg ki is vagyok én valójában, hát miért is utasítanám vissza? Látom a lány kétkedve fogadja a megnyilvánulásomat, az ajkai szélét rágja, majd mégis megszólal. - Csak azt hittem, hogy az igazgató megmondta neked, még egy ilyenfajta buli, és kicsap az iskolából. Ezért gondoltam, hogy nem szívesen vennél részt benne. Na, meg ott van ugye az édesapád.. - fejezi be, és válaszra várva, kíváncsian tekint rám. Na, már csak ez hiányzott, hogy megint téma legyen az édesapám. Amióta az eszemet tudom a város egyik rendfenntartójaként dolgozik, és mivel az édesapám, mindenki elvárja, hogy én is az apja lánya legyek, ezáltal pedig ne csináljak semmi olyat, ami árthatna a hírnevének. Hát, ahhoz képest már kisgyermekkorom óta a rosszalkodás a lételemem, és ezt az egész családom, és lassan már minden egyes barátom, illetve nem barátom tudja. Természetesen általában az édesapám próbál megfékezni, vagy legalábbis lassítani a tempómon, ezért is íratott be a régebben még csak hobbiként ismert balettszenvedélyemnek méltóan az Arts School iskola tánc szakára, hátha majd a balett lesz az, ami által levezethetem a felesleges energiáimat. Hát, nem így lett, pont az ellentéte igazolódott be. Még borzalmasabb lettem, mint anno voltam, és, amióta az iskolába járok szert tettem olyan barátokra is, akik szívesen váltak a társaimmá a balhék során, amiket mi csak buliknak hívunk. - Szerinted érdekel engem az, hogy a diri mivel fenyeget? És az, hogy az édesapám a rendért kalimpál? Érdekelt engem valaha is? Nem. Az egyetlen jó ok itt, hogy, amíg az édesapám detektívet játszik, addig a diri az életben nem fog engem kirakni az iskolából. - mondom, mialatt tekintetemmel végigmérem az iskola egyik gyakorlótermét. - Na, hol van az a wcpapír?
Bemutatkozás
Hello London! Payton-nak hívnak, de a barátaimnak csak Pay. 16 éves vagyok és Londonban élek mióta megláttam a napvilágot. Jelenleg az Arts School középiskolába járok. A suliban tánc szakos vagyok lassan 3 éve.

Szabadidőmben szeretek szórakozni, és rosszalkodni.

A családomról még nem is esett szó, ugye?
Édesapám: Paul Thomas Hoult
Édesanyám: Lolly Uma Hoult
Tetvéreim: Taylor Paulo Hoult
Egyéb hozzátartozóm: Nathan Harris
Háziállatom: Nincs

Playby: Frida Gustavsson

A hozzászólást Payton L. Hoult összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Szer. Júl. 09, 2014 2:06 pm-kor.
Vissza az elejére Go down
Anaideia C. Fontaine

Anaideia C. Fontaine

Payton L. Hoult Empty
TémanyitásTárgy: Re: Payton L. Hoult   Payton L. Hoult I_icon_minitimeHétf. Júl. 07, 2014 8:48 am

Gratulálok
elfogadva
Üdv köreinkben balhés kisasszony ^^ Tetszett az előtörténeted, a szóhasználatod meg még inkább, és bármennyire is olvanám még tovább, nem találok benne hibát, így "kénytelen" vagyok elfogadni. : D
Foglalj le szépen mindent, aztán szaladj, de az én óráimon nehogy rosszalkodáson kapjalak! : P

Vissza az elejére Go down

Payton L. Hoult

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Similar topics

-
» Caden & Payton
» Payton és Nath

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
My Life Arts :: Alkotósarok :: Akik sikerrel vették az akadályt-